Stay Positive!

Beste allemaal,
We zijn nu alweer een paar maanden open en wat valt de corona-situatie ons zwaar! Voordat je medelijden met ons krijg, dat hoeft zeker niet! Deivis en Thom blijven altijd positief! Je moet wel in deze bizarre tijd. Maar veel ondernemers hebben het erg zwaar, waaronder Dúo. Veel mensen blijft een bezoek aan Dúo goed bij. Het is een gezellige belevenis met een hoop smaken, kleuren en creativiteit. Wij hopen jullie dit dan ook nog lang te kunnen bieden!Wij hebben allebei een positieve instelling en we merken dat deze situatie ons nog creatiever heeft gemaakt. Maar soms vragen we ons af: “Waar doen we het eigenlijk nog voor?” Steun vanuit de overheid is er heel minimaal geweest en als er een tweede zogenaamde lockdown komt, weten wij niet of we het gaan redden.Wij zouden dit natuurlijk enorm jammer en zonde vinden dus hopen op het beste! Gelukkig krijg je af en toe een steuntje in de rug van je familie en vrienden. Veel meer kan ik er eigenlijk over vertellen. Behalve dat wij genoeg ideeën voor de toekomst hebben en we zien wel waar het schip strandt! 
Wees lief voor elkaar en iedereen is uiteraard altijd van harte welkom bij Dúo!
Culinaire groet,
Deivis & Thom 


PS 


Onwijs bedankt voor de lieve reacties die wij tot nu toe hebben ontvangen :) we doen ons best


Nieuw begin bij ons!

Hi allemaal,


Aanstaande woensdag gaan wij weer volledig open, voor vele vaste gasten is ons restaurant bekend. We starten met een nieuw concept, naast dat u lekker kan relaxen, borrelen of dineren kunt u nu ook terecht voor mooie planten en leuke lifestyle items voor uw interieur! 

Reserveren is verplicht zolang de overheid dit adviseert aan de ondernemer. Als u de shop wilt komen bekijken of iets leuks zoekt voor u interieur daarvoor hoeft u geen reservering te plaatsen.

De foto’s die wij hebben toegevoegd is de nieuwe look van ons concept wij omschrijven het als : beachy, Afrikaanse details en lekker zomer! Wij hopen u gauw te zien bij ons op de Nieuwe Beestenmarkt 8.

www.foshh.com/store 


Tot gauw.


Deivis & Thom.


Wij gaan weer open!!!

Beste allemaal,
Vanaf 1 juni mogen wij eindelijk weer open! Zoals jullie misschien al gezien hebben, is Duo flink veranderd. Nieuwe meubels, een nieuw concept en een nieuw menu. We zijn ook druk bezig geweest om te bedenken hoe wij jullie weer de service kunnen bieden die jullie gewend zijn en ons tegelijkertijd aan de RIVM-regels te houden. Daar zijn wij over uit: er worden bijvoorbeeld zitplaatsen ingeleverd, maar daar komen nieuwe dingen voor terug. Ook zijn onze openingstijden veranderd, check deze op onze website www.duoleiden.nl en Facebook pagina van Duo Leiden.
Ons nieuwe concept is Food & Lifestyle by Duo. Wat kunt u van ons verwachten? Van 11:00 tot 17:00 uur kunt u bij Duo Leiden terecht voor: - Planten  

- Lifestyle 

- Smoothies to go 

- Coffee to go 

- Hapjeskaart (lunch)
Duo is een samenwerking aangegaan met het lifestyle merk FOSHH, neemt u voor een impressie alvast een kijk op de website www.foshh.com. Vanaf 17:00 uur kunt u reserveren voor de avond via ons e-mailadres info@duoleiden.nl of telefoonnummer 06-20551848.Het nieuwe menu ligt klaar om afgedrukt te worden en reserveren kan vanaf vandaag.
Checklist als u bij ons wilt komen eten: - Reserveren verplicht.- Wij moeten u verschillende vragen stellen bij uw reservering en nogmaals bij aankomst van uw reservering.- Maximaal 4 personen aan 1 tafel die op het zelfde woonadres wonen (dit geldt niet voor studenten). - 1,5 meter afstand: onze tafels zijn nu nog ruimer opgezet met een minimale afstand van 1,5 meter. - Wij houden alles zelf netjes bij: schoonmaken van de toiletten, tafels, menukaarten etc. - Ondanks deze aparte situatie waar wij nu mee te maken hebben, hopen wij er samen weer een leuke tijd van te maken!
Tot gauw!
Team Duo!

Using Format