Nieuw begin bij ons!

Hi allemaal,


Aanstaande woensdag gaan wij weer volledig open, voor vele vaste gasten is ons restaurant bekend. We starten met een nieuw concept, naast dat u lekker kan relaxen, borrelen of dineren kunt u nu ook terecht voor mooie planten en leuke lifestyle items voor uw interieur! 

Reserveren is verplicht zolang de overheid dit adviseert aan de ondernemer. Als u de shop wilt komen bekijken of iets leuks zoekt voor u interieur daarvoor hoeft u geen reservering te plaatsen.

De foto’s die wij hebben toegevoegd is de nieuwe look van ons concept wij omschrijven het als : beachy, Afrikaanse details en lekker zomer! Wij hopen u gauw te zien bij ons op de Nieuwe Beestenmarkt 8.

www.foshh.com/store 


Tot gauw.


Deivis & Thom.


Wij gaan weer open!!!

Beste allemaal,
Vanaf 1 juni mogen wij eindelijk weer open! Zoals jullie misschien al gezien hebben, is Duo flink veranderd. Nieuwe meubels, een nieuw concept en een nieuw menu. We zijn ook druk bezig geweest om te bedenken hoe wij jullie weer de service kunnen bieden die jullie gewend zijn en ons tegelijkertijd aan de RIVM-regels te houden. Daar zijn wij over uit: er worden bijvoorbeeld zitplaatsen ingeleverd, maar daar komen nieuwe dingen voor terug. Ook zijn onze openingstijden veranderd, check deze op onze website www.duoleiden.nl en Facebook pagina van Duo Leiden.
Ons nieuwe concept is Food & Lifestyle by Duo. Wat kunt u van ons verwachten? Van 11:00 tot 17:00 uur kunt u bij Duo Leiden terecht voor: - Planten  

- Lifestyle 

- Smoothies to go 

- Coffee to go 

- Hapjeskaart (lunch)
Duo is een samenwerking aangegaan met het lifestyle merk FOSHH, neemt u voor een impressie alvast een kijk op de website www.foshh.com. Vanaf 17:00 uur kunt u reserveren voor de avond via ons e-mailadres info@duoleiden.nl of telefoonnummer 06-20551848.Het nieuwe menu ligt klaar om afgedrukt te worden en reserveren kan vanaf vandaag.
Checklist als u bij ons wilt komen eten: - Reserveren verplicht.- Wij moeten u verschillende vragen stellen bij uw reservering en nogmaals bij aankomst van uw reservering.- Maximaal 4 personen aan 1 tafel die op het zelfde woonadres wonen (dit geldt niet voor studenten). - 1,5 meter afstand: onze tafels zijn nu nog ruimer opgezet met een minimale afstand van 1,5 meter. - Wij houden alles zelf netjes bij: schoonmaken van de toiletten, tafels, menukaarten etc. - Ondanks deze aparte situatie waar wij nu mee te maken hebben, hopen wij er samen weer een leuke tijd van te maken!
Tot gauw!
Team Duo!


FOSSH by Dúo

Hallo Lieve mensen,


Eindelijk is hij daar de webshop! Het bedrijf waar wij mee samen werken (FOSHH) is ook een onderdeel van Dúo. De Corona crisis is ons niet in de koude kleren gaan zitten, maar Deivis en Thom zijn altijd op zoek naar andere mogelijkheden en uitdagingen. 

De Dúo Pop-Up store is afgelopen week 1 mei geopend aan de Nieuwe Beestenmarkt 8 in Leiden. Afgelopen weken hebben wij overwogen dat wij de webshop online gaan zetten met spullen uit Azië en hele toffe labels uit ons eigen land, uiteraard zit er veel tijd en energie in om dit allemaal compleet te maken, maar het begin is er. De shop is open aan de Nieuwe Beestenmarkt 8 in Leiden u bent hier welkom voor : 

-Coffee to go

-Lifestyle, enige woonaccessoires

-Diverse kussens voor uw interieur 

-Gezelligheid

-Planten

De webshop items worden ZSM toegevoegd en het nieuwe plan voor Dúo is uitgewerkt. De foshh fashion items uit India laat helaas op zich wachten ivm de lockdown in heel India.

Wat en hoe gaan wij om met de Corona maatregelen? Blijf ons volgen en wij houden je op de hoogte over het nieuwe Dúo concept. 


Tot snel! 

Lieve groet,

Deivis & Thom

Dúo Leiden

FOSHH-Factory of Styling Handmade Happiness

Using Format